Recreatieschaatsen

Geplaatst op

Als je beter wilt leren schaatsen in een gezellige en/of fanatieke groep dan zit je goed bij de recreanten. Voor het recreatieschaatsen geldt een minimum leeftijd van 13 jaar. Er geldt geen maximum leeftijd, je kunt dus zo lang door gaan als je wilt. Onder de recreanten bevinden zich overigens uitstekende jonge en oudere schaatsers die vaak niet onder doen voor wedstrijdschaatsers.

Ook deze trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers en bestaan uit een combinatie van aanwijzingen ten aanzien van de techniek en interval trainingen.

Wij hanteren 2 à 3 groepen met verschillende niveaus dus voor iedereen is er een passende groep.

De recreanten kunnen in de zomer ook deelnemen aan de droogtrainingen. Met een zomerabonnement kan ieder lid op zijn eigen niveau mee trainen.

Tijdstip trainingen recreanten

Maandagavond: 21.30 – 22.30 uur. Dit valt buiten de normale publieksuren en is alleen bedoeld voor schaatsclubs die aan recreanten trainingen geven. Twee  groepen trainen de eerste helft van de avond en de andere twee groepen de laatste helft van de avond.

Woensdagmorgen: 09.00 – 10.00 uur. Hier zijn 2 groepen actief.

Woensdagavond: 19.15 – 20.45 uur. Op deze avond hebben we ook 2 groepen op het ijs. De deelnemers zijn vooral volwassenen.

Donderdagavond: 21.15 – 22.30 uur. Hier traint 1 groep Behalve op maandagavond worden alle trainingen gegevens tijdens normale publieksuren.

Je kan altijd een les mee trainen om te kijken of het iets voor je is.

Tarieven

De basiscontributie voor recreatie schaatsen bedraagt € 69 per jaar.

Omdat de trainingen tijdens de publieksuren plaatsvinden, dient er ook elke training een toegangskaartje voor de ijsbaan worden gekocht.

Contactinformatie

Erna Lammerts
Mart Kuiper

Nog vragen? Mail naar recreatieschaatsen@hscdedraai.nl